Ilovework

ilovework.nl is een videoproductie bedrijf, van Pieter Hoogland en Miriam van ’t Veer, met name gespecialiseerd in online video-content. Samen met een enthousiast team verzorgen wij uiteenlopende filmproducties: van script tot wereldwijde screening. Meedenken is ons instinct; onvermijdelijk zoeken we naar een manier om het beoogde eindresultaat naar een hoger niveau te brengen. Onze klanten zijn zeer divers, omdat wij van mening zijn dat iedereen een mooi en treffend filmpje verdient.

Miriam van ’t Veer

Miriam

Miriam van ‘t Veer +31619202854

Pieter Hoogland

In de jaren ’80 heeft Pieter de Grafische School Eindhoven doorlopen, waarna hij is gaan werken als typograaf bij Drukkerij van Griensven. Na zijn diensttijd in 1989 bij de Koninklijke Luchtmacht te Eindhoven ging hij aan de slag als lithograaf bij Van Ginneken & Mostaard. Eerst in Eindhoven en vanaf 1994 in Amsterdam. In 1995 werd hij voor drie jaar gedetacheerd bij reclamebureau Ogilvy & Mather Amsterdam als creatief DTP operator. In 2001 maakte Pieter de overstap van reclame naar het internet en ging aan de slag bij het internet bedrijf Yourscene, later overgenomen door Ilse Media.

Pieter startte in 2006 zijn eigen bedrijf. Hij combineert nu zijn grafische achtergrond met internet technologie. Dit resulteert in het vervaardigen van videofilms, nieuwsreportages en motion graphics.

Van kinds af aan is Pieter een buitensporter geweest. Naast mountainbiken heeft hij in wedstrijdverband kano gevaren. Vele zomers heeft Pieter kano cursussen gegeven in Frankrijk bij Stip-Yaks wildwater cursussen. Later is daar klimmen, canyoning en via ferrata bij gekomen.

Opdrachtgevers zijn o.a:

De Persgroep, VPRO, KRO, Human, Diesel, Tommy Hilfiger, Levi’s Strauss, Esquire, Philips, Vesteda, Waterschap, Red Bull, Air France KLM, Schuberg Philis, Macaw, Veldhoen, NL Tracks, Bright Magazine, LINDA Magazine, PARK Magazine, VOGUE Magazine, Accenture, Modefabriek, WINK, Glamour, G+J Uitgevers, Quadia, Upstream Advertising, Crossmarks, Being There, Sid Lee.

Pieter Hoogland +31642311298