&-Onwards

&-Onwards Crowdfunding Video

16 oktober 2022 By

De fashion industrie is de op drie na meest vervuilende industrie van de wereld. Sommige bronnen plaatsen de fashion industrie zelfs in de top drie. De keten staat de laatste 20 jaar onder een ongekende druk door de enorme toename van de productiestapel wat heeft geresulteerd in: vervuiling van het milieu, excessieve Co2-uitstoot, onderbetaling en slechte arbeidsvoorwaarden, uitputting van grondstoffen, gebruik van vervuilende industriële productieprocessen, en de lijst gaat door. Er is dringend verandering nodig in de manier waarop fasion wordt geproduceerd, getransporteerd en geconsumeerd. Productie en transport zijn al enige tijd een focuspunt voor grootverbruikers. Recyclingprogramma’s en betere materiaalkeuzes hebben mondjesmaat hun weg gevonden in het productaanbod. Het laatste punt, een verandering in de manier waarop fashion geconsumeerd wordt, is de volgende megatrend die de fashion industrie zal transformeren.

COLLECTIVE EFFORT presenteert een unieke kans om in de belangrijkste transformatie in de fashion industrie van de aankomende 15 jaar te investeren: het fashion-as-a-service platform &-ONWARDS.

Met ons team en onze partners staan wij aan de vooravond van het lanceren van het online platform &-ONWARDS. Het eerste platform in Nederland dat op landelijke schaal drie vormen aanbiedt waarop premium fashion op duurzame wijze kan worden geconsumeerd: via een abonnement, korte gelegenheidshuur en tweedehands verkoop. Het concept is simpel: &-ONWARDS biedt een divers aanbod van hoge kwaliteit modemerken waaruit consumenten hun favoriete fashion items tegen een fractie van de prijs kunnen huren of tweedehands aankopen.