Wat doen wij om verspreiding van het Coronavirus te beperken?

Wij doen waar we het beste in zijn, namelijk creatieve ideeën bedenken om de doelgroep op een visuele manier te bereiken. In deze tijd is dat belangrijker dan ooit. Wij blijven dus video’s maken.
Ook in deze tijden van Corona, willen wij zo verantwoordelijk mogelijk te werk blijven gaan. Tijdens een opnamedag houden wij ons daarom strikt aan de regelgeving van het RIVM.

Allereerst maken wij een inschatting van de locatie waar wij gaan filmen. Is het mogelijk om onderstaande punten te handhaven of kunnen we beter kiezen voor een andere plek?

Wanneer wij een goed beeld hebben van de locatie gaan wij op pad. Wij werken met kleine crews. Vaak met één camerapersoon en soms een producer/interviewer als dat nodig blijkt. De crew en de camera blijven op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en van ieder ander persoon.

Bij binnenkomst wassen wij onze handen met water en zeep. Dit herhalen wij vaak gedurende de dag. Hoe graag wij ook zouden willen, wij schudden uiteraard geen handen.

Door middel van onze cameralenzen en aangepaste geluidsapparatuur kunnen wij in de video toch heel dichtbij komen. Het wonder van film. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld een microfoon op een lange stok.

Wij blijven thuis bij lichte verkoudheidsklachten en verwachten dat ook van jou. Tenslotte is het natuurlijk belangrijk dat we hierover blijven communiceren in deze rare tijd. Voor een draaidag nemen wij digitaal contact op met je om bovenstaande punten door te nemen.